Sri Lanka Konaklama Rehberi

Sri Lanka Konaklama Rehberi

Sri Lanka’da her bütçeye göre farklı konaklama seçenekleri mevcut. Gerek şehirlerde gerekse sahil kasabalarında farklı konaklama çeşitleri bulabilirsiniz. Sizin için çok kapsamlı bir Sri Lanka konaklama rehberi hazırladık. İşte Sri Lanka Konaklama Rehberi!

Sri Lanka Konaklama Rehberi

Sri Lanka konaklama rehberi yazımızda konaklama tavsiyelerimizi, farklı şehirlerdeki konaklama fiyatlarını özetledik. Ayrıca bizim memnun kaldığımız konaklamaların yanı sıra iyi değerlendirilmiş diğer güzel bulduğumuz konaklamaları da sizin için derledik.

Sri Lanka Konaklama Tavsiyeleri

Rezervasyon Öncesi İçin Tavsiyeler

Booking, Airbnb ya da Hostelworld Sri Lanka konaklama rezervasyonları için bizim güvenilir bulduğumuz platformlar. Bu platformlarda kalmak istediğiniz yerlerle ilgili yorumları detaylıca okumanızı tavsiye ederiz. Bunlara ek olarak beğendiğiniz konaklama için Google Maps’ten de yorumlara göz gezdirmekte fayda var.

Ayrıca Sri Lanka konaklama seçeneklerini incelerken mutlaka yorumlarının fazla olmasına ve genel olarak iyi yorum yapılmış olmasına dikkat etmelisiniz. Özellikle sıcak su ve temizlikle ilgili yorumları göz önünde bulundurmanızı tavsiye ederiz. Sri Lanka’da çok fazla otelde sıcak suyla ilgili sıkıntı yaşandığını duyduk. Bizim seçtiğimiz otellerin hiçbirinde bunu deneyimlemedik ama dikkat etmekte fayda var tabi.

Uyguna havuzlu otel bulmak mümkün olduğundan Sri Lanka konaklama seçenekleri arasında değerlendirmelisiniz. Çok sıcak olduğu için özellikle Sri Lanka’nın orta kısmını geziyorsanız rahat edersiniz.

Bunlar dışında seçeceğiniz konaklamada klima olmasına özen göstermenizi tavsiye ederiz. Hem sıcakla hem de sivrisineklerle başa çıkmak adına şahane oluyor. Eğer klimalı bir oda bulamadıysanız, yatak çevresinde cibinlik olmasına dikkat edebilirsiniz.

Rezervasyon Sonrası İçin Tavsiyeler

Sri Lanka’da çoğu otel Booking üzerinden rezervasyon yaparken ödeme almıyor. Ödemeyi otele vardığınızda girişte ya da otelden çıkışta yapmanız gerekiyor. Bu ödemeler de genel olarak nakit ve Sri Lanka Rupisi üzerinden isteniyor. Bu yüzden yanınızda nakit bulundurmalısınız.

Ayrıca birçok otelde odalardaki priz sayısı çok kısıtlı ya da yatağa çok uzak konumda. Bu yüzden yanınıza üçlü uzatma kablosu almanızı tavsiye ederiz. Çok rahat edeceğinize eminiz. Birçok yerde prizler de üç girişli fakat iki girişli olanları da takmanın kolay yolu olduğu için dönüştürücüye ihtiyacınız olmayacaktır. Oteldeki bir sorumludan bu konuda yardım isteyebilirsiniz.

Eğer Sri Lanka’da bizim gibi uzun süreli bir gezi yapacaksanız, çamaşır yıkama ihtiyacınız da olabilir. Sri Lanka’da birçok otelde çamaşır yıkama bir servis olarak veriliyor ve çamaşırlarınızı dışarıda anlaştıkları bir yerde yıkatıyorlar. Maalesef bu şekilde verilen servislerde ya kıyafetlerinizin bir kısmı kayboluyor yada zarar görüyor. Üstelik bir de başkalarının çamaşırlarıyla birlikte yıkama ihtimalleri de var. Bu yüzden biz mümkün oldukça otelin içerisinde çamaşır makinesi varsa onu kullanmaya çalıştık.

Sri Lanka Konaklama Fiyatları

ŞehirHostel FiyatlarıStandart Otel Fiyatları*Lüks Otel Fiyatları**
Colombo10-20 €30-75 €80+ €
Sigiriya9-12 €17-55 €100+ €
Kandy7-25 €20-50 €50+ €
Nuwara Eliya10-13 €25-50 €65+ €
Ella9-15 €20-70 €130+ €
Arugam Bay13-26 €18-60 €80+ €
Tissamaharama9-13 €30-60 €
Ahangama15-17 €40-70 €120+ €
Ortalama Sri Lanka Konaklama Fiyatları 2024
*Max 3 yıldız **4 yıldız ve üzeri

Colombo

Colombo Sri Lanka’nın başkenti olduğundan şehir Sri Lanka’nın kalanına göre biraz daha pahalı diyebiliriz. Şehir merkezinden uzaklaştıkça biraz daha uyguna kalmanız mümkün. Bizce Colombo 03 (Kollupitiya), Galle Fort, Wekanda ya da Cinnamon Gardens bölgelerinde kalmak güzel olur. Böylece hem gezilecek yerlere hem de güzel restoranlara yakın olabilirsiniz.

Galle Face Terrace Hostel by Tourlux

Colombo 03 bölgesinde bulunan bu hostel Colombo’da uygun fiyatlı bir konaklama tercihi. Odalarında ranza yatak düzeni var ve sosyalleşmek için oturma odası bulunuyor. Yaklaşık 10 Euro’ya 4 kişilik yatakhanede yatak rezervasyonu yapabiliyorsunuz. Sadece kadın ya da karma yatakhaneler mevcut.

Hostelworld: Galle Face Terrace Hostel

Google Maps: Galle Face Terrace Hostel

Colombo Airbnb

Bu Airbnb, Kollupitiya bölgesinde Liberty Plaza’da bulunuyor. Bölge aynı zamanda Colombo 03 adıyla da biliniyor. Airbnb’nin konumu Gangaramaya Tapınağı’na 18 dakika, Galle Face Green’e ise yürüyerek 30 dakika uzaklıkta. Yakınlarda birçok restoran ve mağaza da bulunuyor. Daireyi sadece kendiniz kullanıyorsunuz ve içerisinde küçük bir mutfak, çamaşır makinesi, çamaşır askısı, banyo, çift kişilik yatak var. Dairenin temizliğinden memnun kaldık ve ev sahibi Parwaiz de çok yardımcıydı. Colombo seyahatiniz için tavsiye edebiliriz. Dairenin gecelik fiyatı 30 Euro.

Airbnb: 1 Yatak Odalı Stüdyo Airbnb

Google Maps: Liberty Plaza

Srilax

Srilax Colombo’nun Cinnamon Gardens bölgesinde bulunuyor. Buradan yaklaşık 30 dakikada Gangarayama Temple’a yürümeniz mümkün. Ayrıca yakınındaki duraktan birçok otobüsle Colombo Fort’a da geçebilirsiniz. Odalarında çift kişilik yatak, koltuk, masa, klima, banyo ve balkon bulunuyor. Gecelik ücreti 40-50 Euro arası değişiyor. Otelin ferah ve iç açıcı bir dizaynı var.

Booking: Srilax

Google Maps: Srilax

Courtyard Colombo

Wekanda bölgesinde yer alan Courtyard Colombo Gangarayama Park’ın hemen önünde bulunuyor. 4 yıldızlı bu otelin değerlendirmeleri gayet güzel ve lokasyonundan dolayı bir yerlere yürüyerek gitmeniz kolay. Odalarında çift kişilik yatak, özel banyo, klima, TV ve kahve makinesi bulunuyor. Oda fiyatları gecelik 145 – 350 Euro arası değişiyor.

Booking: Courtyard Colombo

Google Maps: Courtyard Colombo

Sigiriya

Sigiriya’da konaklamanızı Sigiriya Lion Rock yada Pidurangala Rock’a yakın seçmenizi tavsiye ederiz. Eğer buralara gitme planınız varsa, bölgede çok fazla fil olduğundan mutlaka tuk-tuk kullanmanız gerekecek. Bu bölgeye yakın olursanız hem yol masrafınızı azaltmış olursunuz hem de gün doğumuna yetişmek için daha uzak bir lokasyona kıyasla aşırı erken hareket etmeniz gerekmemiş olur.

Bunun dışında Sigiriya’da konaklama çeşitleri arasında çok fazla ağaç ev tarzı konaklama görebilirsiniz. Bunlar nitekim diğer konaklama seçeneklerine göre uygun fiyatlı oluyor. Eğer böceklerden korkuyorsanız hiç tavsiye etmeyiz. Çünkü ağaç evlerde böcek sıkıntısı olma ihtimali çok çok yüksek. Açıkçası bizde bu konuda huylandığımız için böyle seçenekleri direkt eledik.

Ayrıca genel olarak Sigiriya’da hostel seçeneğinin çok olmadığını söyleyebiliriz. Yorumları incelediğimizde güvenilir bir yer göremediğimiz için hostel tavsiyesi veremeyeceğiz.

Kashyapa Kingdom View Home

Kashyapa Kingdom Sigiriya Road üzerinden ulaşılan bir ara sokakta bulunuyor. Burası Sigiriya Lion Rock’a arabayla ya da tuk-tukla sadece 5-10 dakika arası mesafede. Airbnb’nin ortak alanındaki terastan şahane bir Sigiriya Lion Rock ve uçsuz bucaksız pirinç tarlası manzarası var. Ayrıca bu alanda ekstra olarak alabileceğiniz kahvaltı da veriyorlar. Bizce yeterli bir kahvaltıydı. Otel sahibi Dhanushka da bir hayli yardımcı biri. Otelin çevresinde direkt bir market yok. Odada çift kişilik yatak, özel banyo, koltuk ve klima bulunuyor. Odanın gecelik fiyatı 16 Euro.

Biz burada kalmıştık ve açıkçası bizce bu oteli sırf lokasyonu için değerlendirmek gerekiyor. Yoksa temizliği konusunda pek de başarılı olduklarını söyleyemeyeceğiz. Eğer bu otelde kalacak olursanız, üst kattaki odalardan birini seçmenizi tavsiye ederiz.

Airbnb: Comfy Double Room with Balcony

Google Maps: Kashyapa Kingdom View Home

Thal Sewana Homestay

Thal Sewana Homestay Pidurangala Rock’a çok yakın konumda bir otel. Odalarında çift kişilik yatak, klima ve özel banyosu var. Oda fiyatları 25-30 Euro arasında değişiyor. Ek bir ücret karşılığı kahvaltı yapabilir ve çamaşırhanesini kullanabilirsiniz.

Booking: Thal Sewana Homestay

Google Maps: Thal Sewana Homestay

Sigiriya King’s Resort

Sigiriya Kings Resort hem Pidurangala Rock’u hem de Sigiriya Lion Rock’u görebileceğiniz bir konaklama. Odalarında çift kişilik yatak, masa ve özel banyosu var. Bunun dışında otelin havuzunda da keyifli vakit geçirmek mümkün. Burada yaklaşık 120 – 300 Euro fiyat bandında oda bulabilirsiniz.

Booking: Sigiriya King’s Resort

Google Maps: Sigiriya King’s Resort

Kandy

Kandy Sri Lanka’nın bir diğer büyük şehri. Burada da şehrin merkezinden biraz uzaklaştığınızda daha uyguna kalmanız mümkün. Şehir merkezi ve tren raylarını takip eden bölge nitekim düz ayak diyebiliriz. Buraların dışında ise tepeler var.

Kandy City Village

Burası Sri Lanka konaklama seçenekleri arasında harika bir otel. Sahipleri de inanılmaz cana yakınlar. Buradan Kandy’nin merkezine yaklaşık 35 dakikada yürüyebilirsiniz. Ayrıca otobüs ya da tuk-tuk seçenekleri de mümkün tabi. Odanızda çift kişilik yatak, klima ve banyo var. Ayrıca otel sahipleri çamaşırınızın kilosuna göre ek bir ücretle yıkama servisi de veriyor. Bunun dışında ek bir ücretle kahvaltı da sunuyorlar, zengin ve lezzetli bir kahvaltıları olduğunu söyleyebiliriz. Odaları bir hayli temiz. Kaldığımız süre boyunca biz hiçbir sıkıntı yaşamadık. Fiyatı gecelik 19 Euro.

Booking: Kandy City Village

Google Maps: Kandy City Village

Selyna Sky Terrace

Selyna Sky Terrace şehir merkezine yaklaşık 30 dakika yürüyüş mesafesinde bir konaklama. Odalarında çift kişilik yatak, masa, koltuk, klima ve banyo var. Temizlik ve konum konusunda değerlendirmeleri gayet güzel. Ayrıca otelden Kandy manzarasını görebiliyorsunuz. Buranın gecelik fiyatı 30 – 40 Euro arasında.

Booking: Selyna Sky Terrace

Google Maps: Selyna Sky Terrace

Smile Hub Kandy

Smile Hub Kandy Japon bir çiftin işlettiği bütçe dostu bir hostel. Burası merkezden bir hayli uzak. Buradan Kandy’nin merkezine yaklaşık 45 dakikada yürüyebilirsiniz. Ya da tabiki otobüsle de gitmeniz mümkün. Odalarında çift kişilik yatak, klima, özel banyo ve buzdolabı bulunuyor. Gecelik yaklaşık 15 – 25 Euro arası bir ücreti var.

Booking: Smile Hub Kandy

Google Maps: Smile Hub Kandy

Nuwara Eliya

Nuwara Eliya için Gregory Gölü’nün kuzey veya güneyinde bir yer konaklama için seçilebilir. Özellikle kuzeyinde yani Nuwara Eliya’nın merkezinde birçok restoran ve alışveriş yeri olduğu için burada bir yer bularak ihtiyaçlarınızı daha kolay giderebilirsiniz. Ayrıca buradan merkezdeki Victoria Parkı’na da kolayca ulaşabilirsiniz.

Thuring’s Holiday Bungalow

Thuring’s Holiday Bungalow Nuwara Eliya’da çay tarlalarına yakın bir otel. Otelden Nuwara Eliya’nın merkezine yaklaşık 45 dakikada yürüyebilirsiniz. Fakat bu şehir dağlık bir alan üzerine kurulu olduğundan birçok yokuş olduğunu söylememiz gerekiyor. Oda yeterli bir genişlikte ve temizdi. İçerisinde çift kişilik bir yatak, banyo, dolap ve koltuk vardı. Ayrıca Sri Lanka’da battaniye ve kurutma makinesi gördüğümüz tek otel burası oldu. Nuwara Eliya Sri Lanka’nın en yüksek noktasına yakın olduğu için bir hayli soğuk olabiliyor. Bu yüzden battaniye ve kurutma makinesinin olması önem kazanıyor açıkçası. Buranın gecelik fiyatı 26 Euro civarı.

Booking: Thuring’s Holiday Bungalow

Google Maps: Thuring’s Holiday Bungalow

Seasons Villa

Seasons Villa Nuwara Eliya’nın merkezine yaklaşık 25 dakikalık bir yürüyüş mesafesinde. Odalarında çift kişilik yatak, özel banyo, TV ve balkon var. Ayrıca saç kurutma makinesi ve ısıtıcı da mevcut. Odaların fiyatları gecelik 85 – 200 Euro arası değişiyor.

Booking: Seasons Villa

Google Maps: Seasons Villa

Ella – Sri Lanka Konaklama

Ella’nın şehir merkezi çok keyifli. Genel olarak merkeze yakın bir konaklama bulmanız kafelere, restoranlara ve akşamları bu kafelerde düzenlenen etkinliklere kolayca ulaşmanız anlamına geliyor.

Eğer şehrin dışında kalmak isterseniz de önerimiz ünlü Nine Arches Bridge‘i gören bir yer olması olur. Ama bu şekilde manzarası olduğunu iddia eden yerlerin hepsine güvenilmiyor maalesef. Bizim Ella’da Nine Arches Bridge manzaralı diye kaldığımız yer bir hüsranla sonuçlandı mesela. Bu yüzden size yazının devamında bir arkadaşımızın kaldığı ve beğendiği manzaralı oteli gönül rahatlığıyla önerdik.

Hangover Hostels Ella

Hangover Hostels Ella 6 ila 2 kişilik yatakhanelerde kalabileceğiniz bir hostel. Burada kahvaltı da konaklama ücretinize dahil. Yatakhanede yer ayırdığınız bir yatak için yaklaşık ~10 Euro ödüyorsunuz. Ayrıca buradan 5 dakika içinde Ella’nın merkezine yürüyebilirsiniz.

Booking: Hangover Hostels Ella

Google Maps: Hangover Hostels Ella

Downtown Hostel Ella

Downtown Hostel Ella’da 6 yada 8 yataklı yatakhanelerde bütçe dostu kalabilirsiniz. Bir yatak için ücret yaklaşık 13 Euro. Ella’nın merkezine 2 dakika mesafedeki bu hostel birçok restoran ve markete de yakın.

Booking: Downtown Hostel Ella

Google Maps: Downtown Hostel Ella

Chamodya Homestay

Bu Airbnb Ella’nın merkezine yürüyüş mesafesinde ve şahane bir manzarası var. Ortak banyosu olan bu konaklama için geceliği ~40 Euro ödemeniz gerekiyor. Değerlendirmeleri de gayet iyi özellikle de temizlik puanı.

Airbnb: Chamodya Homestay

Green Nature Paradise Ella

Nine Arches Bridge manzaralı bu konaklamada bir ağaç evde kalıyorsunuz. Odada çift kişilik bir yatak, banyo ve bir de balkon var. Bize burayı bir arkadaşımız önermişti. Gecelik ücreti yaklaşık olarak 60-90 Euro arası değişiyor. Buradan yürüyerek Nine Arches Bridge’e birkaç dakikada ulaşmanız mümkün. Ayrıca yaklaşık 40 dakikada Ella’nın merkezine de yürüyebilirsiniz.

Booking: Green Nature Paradise Ella

Google Maps: Green Nature Paradise Ella

Arugam Bay

Arugam Bay’de sahile yakın bölgelerde konaklama bulmanızı tavsiye ederiz. Eğer sörf değil de yüzme planınız varsa da havuzu olan bir konaklama seçmelisiniz. Çünkü Arugam Bay sahili çok dalgalı olduğu için burada yüzmek bizce bir hayli zor.

Paddyway Resort

Paddyway Resort Arugam Bay sahiline yaklaşık 10 dakika yürüme mesafesinde havuzlu ve klimalı bir otel. Hem temizliğini hem de olanaklarını düşününce gönül rahatlığıyla önerebiliriz. Biz hem çok rahat ettik hem de havuzunda zaman geçirmek inanılmaz iyi geldi. Mart ayı Arugam Bay için düşük sezon olduğu için hem fiyatı daha uyguna geldi hem de otelde tek kalan bizdik. Burada isterseniz çamaşır yıkama servisi de alabiliyorsunuz. Çamaşırları dışarıda bir yere yıkatıyorlar. Burada gecelik 62 Euro’ya kaldık.

Booking: Paddyway Resort

Google Maps: Paddyway Resort

Kadjan Villa

Kadjan Villa Arugam Bay’ın güneyinde bulunuyor ve merkeze yaklaşık 25 dakika yürüyüş mesafesinde. Burası plajda yer aldığı için sörf ya da yüzmek için ideal bir nokta. Odalarda çift kişilik yatağı var ve banyosunun üstü açık. İlginç bir deneyim için tercih edebilirsiniz. Ayrıca çamaşırlarınızı yıkamanız için çamaşır makinesi de bulunuyor. Birçok yerin aksine çamaşırlarınızı kendiniz yıkayabiliyorsunuz. Gecelik fiyatı yaklaşık 18 Euro.

Booking: Kadjan Villa

Google Maps: Kadjan Villa

Sandy Beach Hotel

Sandy Beach Hotel Arugam Bay sahilinde bulunuyor. Bu bölgede sörf, dalış yapmak yada şnorkelle yüzmek mümkün. Odalarında çift kişilik yatak, özel banyo, klima ve balkon var. Fiyatları da 28 – 55 Euro arası değişiyor.

Booking: Sandy Beach Hotel

Google Maps: Sandy Beach Hotel

Tissamaharama

Yala National Park’a düzenlenen safariler için şahane bir lokasyon Tissamaharama. Hem Yala National Park’a yakın hem de konaklaması daha uygun fiyatlı.

Serenity Tissa

Serenity Tissa Tissamaharama’nın ana caddesine 2 dakika yürüyüş mesafesinde. Bu ana cadde üzerinde birçok büyük market ve güzel restoran bulmak mümkün. Odalarında iki tek kişilik yatak, özel banyo, masa, dolap ve klima var. Fakat klimanın kendine bile bir faydası yok maalesef. Ayrıca otelin bir havuzu da mevcut ve gayet temiz diyebiliriz. Odanın gecelik fiyatı 30 Euro ve kahvaltı da bu fiyatın içinde.

Booking: Serenity Tissa

Google Maps: Serenity Tissa

Ahangama

Ahangama Sri Lanka’nın güney sahillerinde konaklamak için şahane bir nokta. Karmaşadan uzak, sakin bir yaşam sürülen bu şehirden Sri Lanka’nın güneyindeki diğer şehirlere gitmek çok kolay. Birçok yere otobüs ve tuk-tukla rahatlıkla ulaşabilirsiniz. Hatta bazı noktalara trenle bile ulaşmanız mümkün.

Ayrıca Ahangama’da hostel seçeneklerinin kısıtlı olduğunu söyleyebiliriz. Maalesef güzel değerlendirme alan bir hostel bulamadık. Bu yüzden burada da bir hostel önerimiz olmayacak.

Genel olarak burada sahile 10 dakika yürüyüş mesafesinde herhangi bir konaklamayı tercih edebilirsiniz.

Sistersaway B&B

Sistersaway B&B iki Türk kız kardeşin Ahangama’nın merkezine arabayla yaklaşık 10 dakika mesafede olan bi Airbnb. Burcu ve Burçin, farklı yerleri gezdikten sonra Sri Lanka’nın güney sahillerine ve gün batımlarına aşık olunca buraya yerleşmişler. Bize çevrede sevdikleri birçok yeri de önerdiler ve birçoğunu deneyip çok memnun kaldık.

Odalar hem çok konforlu hem de temizdi. Biz burada geniş bir yatak odası, gayet yeterli bir mutfak ve geniş bir banyosu olan bir odada kaldık. Ayrıca kliması ve vantilatörü de vardı. Rezervasyonumuzu Instagram üzerinden mesaj atarak yaptık ve hiçbir sıkıntı yaşamadık. Gönül rahatlığıyla Sri Lanka’nın güney sahilleri için önerimizdir. Burada geceliği yaklaşık 60 Euro’ya kaldık.

Dahası bu Airbnb’nin içerisinde kafeleri de var ve burada kalırsanız kahvaltısında da indirim yapıyorlar. Türk kahvaltısı seçenekleri var ve bizce bir hayli lezzetli yapıyorlar.

Airbnb: Sisters B&B

Google Maps: Sistersaway B&B

Lihinya Beach Villa

Lihinya Beach Villa’nın konumu şahane, hemen önünde plaj var. Ayrıca buradan 25 dakikada Ahangama Beach’e ya da 18 dakikada Kabala’na Beach’e yürüyebilirsiniz. Odalarda çift kişilik yatak, özel banyo, klima ve balkon var. Ayrıca otelin havuzu da bulunuyor. Otelin gecelik ücreti 93 – 130 Euro arasında seyrediyor.

Booking: Lihinya Beach Villa

Google Maps: Lihinya Beach Villa

Mirissa

Mirissa güney Sri Lanka konaklama alternatifleri arasında. Burası yüzmeye uygun sahilleri ve yumuşacık kumlarıyla güzel bir seçenek. Sahile olabildiğince yakın yürüyüş mesafesinde bir konaklama seçebilirsiniz.

Sun & Tree Homestay

Bu otel, Coconut Tree Hill’e 12 dakika yürüyüş mesafesinde. Odalar çift kişilik yatak, özel banyo ve klima içeriyor. Gecelik ücreti ise 17 – 18 Euro.

Booking: Sun & Tree Homestay

Google Maps: Sun & Tree Homestay

Böylece Sri Lanka Konaklama Rehberi yazımızın sonuna geldik.

Şunlara da göz atın: Sri Lanka Gezi Rehberi: 3 Haftalık Sri Lanka Turu, Colombo Gezi Rehberi: Colombo’da Gezilecek Yerler, Sigiriya Lion Rock: Sigiriya Gezi Rehberi, Gün Doğumunda Pidurangala Rock: Sigiriya Gezi Rehberi, Arugam Bay Gezilecek En İyi Yerler

Sadece blogda paylaşım yapmadığımızı biliyor muydunuz? Ayrıca Instagram, Facebook ve YouTube‘da da paylaşım yapıyoruz. Eğer sosyal medyada da bizi takip ederseniz çok mutlu oluruz!

Zeen is a next generation WordPress theme. It’s powerful, beautifully designed and comes with everything you need to engage your visitors and increase conversions.

0
Düşüncelerinizi bizimle paylaşın!x